Voormalige dansers van Lizzo reageren op haar geplande tegenactie na rechtszaak wegens seksuele intimidatie: “Verraderlijke poging tot intimidatie”

Lizzo lijkt onaangedaan door seksuele intimidatiebeweringen terwijl ze lachend wordt gezien na de rechtszaak
Huidige dansers van Lizzo prijzen haar “toewijding aan karakter en cultuur” te midden van rechtszaak over seksuele intimidatie
Lizzo geconfronteerd met beschuldigingen van seksuele intimidatie door zes voormalige werknemers
Lizzo’s eerste concert na rechtszaak geannuleerd vanwege “ernstige omstandigheden buiten productiecontrole”

Voormalige back-updansers van Lizzo, die haar aanklagen wegens seksuele intimidatie, beschouwen haar voorgenomen tegenactie als een “verraderlijke poging tot intimidatie”, aldus hun advocaten.

Advocaat Ron Zambrano, die eisers Arianna Davis, Crystal Williams en Noelle Rodriguez vertegenwoordigt, zegt: “Lizzo’s dreigement om een tegenvordering wegens kwaadwillige vervolging in te stellen, is een verraderlijke poging tot intimidatie en heeft een verontrustend effect op alle slachtoffers van werkplekintimidatie.”

Zambrano beweert dat Lizzo probeert andere vermeende slachtoffers af te schrikken om vergelijkbare beschuldigingen te uiten.

Lizzo’s advocaat Marty Singer kondigde aan dat Lizzo van plan is de drie vrouwen aan te klagen wegens “kwaadwillige vervolging”. Singer beweert dat foto’s en video’s aantonen dat de dansers tevreden waren tijdens een show met Lizzo in Amsterdam, wat hun beweringen van gedwongen deelname tegenspreekt.

Advocaat Neama Rahmani, vertegenwoordiger van de dansers, zegt dat Singer geen juridische basis heeft voor een tegenvordering en dat ze over bewijs beschikken dat de aantijgingen ondersteunt.

Eerder deze maand klaagden Davis, Williams en Rodriguez Lizzo aan wegens gewichtsschande, seksueel denigrerend gedrag en deelname aan verontrustende seksshows tijdens hun tournee door Nederland. De dansers beweren dat Lizzo hen dwong een expliciete show bij te wonen.

Het verhaal draait om beschuldigingen van seksuele intimidatie door voormalige dansers van Lizzo en hun reactie op haar voorgenomen tegenactie na de rechtszaak.

error: Kopiëren mag niet!