Kajol: “Nu doen mannen hun best om ervoor te zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen op de set”

“En ze doen het zomaar, zonder dat ze hen hoeven omver te duwen”, zei Kajol. Kajol, die in back-to-back OTT-projecten optrad, deelde in een recent interview haar mening over het veranderende scenario op de filmsets.

De actrice, die haar debuut maakte in de film Bekhudi uit 1992, heeft het aantal vrouwen op de sets door de jaren heen zien toenemen. Ze zei dat mannen nu ook proberen het vrouwen op hun gemak te stellen op de sets, zonder geduwd te worden.

In een gesprek met Hindustan Times zei Kajol: “Ik vind het geweldig dat er tegenwoordig zoveel meer vrouwen op de set zijn dan 25 tot 30 jaar geleden. Ik ben zo blij om te zien dat er een plek voor hen is.  En vooral mannen doen hun best om ervoor te zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen op de sets. En ze doen het zomaar, zonder dat ze hen hoeven te duwen. Het is een enorme stap voorwaarts. We bevinden ons op een veel betere plek.’ Kajol kreeg veel lof voor haar rollen in de bloemlezing ‘Lust Stories 2’ en de serie ‘The Trial’.

Over haar OTT-succes zei Kajol tegen Hindustan Times: “Ik ben blij met het werk dat ik mag doen in de OTT-ruimte en het feit dat mijn beide laatste projecten het goed deden, bevestigt dit. Maar door te zeggen dat het op de een of andere manier bevrijdde ik mij als kunstenaar, dat zou een beetje te veel zijn. Ik heb zelfs voor de rest goed werk geleverd. Het voelt fijn als we de kans hebben om daarheen te gaan en ook andere dingen te doen, en niet slechts drie uur lang  speelfilms.” Eerder deze maand vierde Kajol haar 49e verjaardag met dierbaren. Kajol’s echtgenoot Ajay Devgn’s post voor zijn vrouw is een en al hart. Hij ondertitelde het bericht: “Tareef karu kya teri… Gefeliciteerd met je verjaardag.” Kajol staat bekend om films als ‘Pyaar Kiya To Darna Kya’, ‘Kuch Kuch Hota Hai’, ‘Dil Kya Kare’, ‘Fanaa’, om er maar een paar te noemen.

error: Kopiëren mag niet!