In ‘Kyun Karu Fikar’ zijn de looks van Disha Patani fris, luchtig en fantastisch

Disha Patani maakte haar regiedebuut met de videoclip Kyun Karu Fikar. Wat het nog beter maakt, is dat ze er ook in heeft gespeeld. Hoewel de melodie pakkend is als altijd, is het haar modequotiënt dat ons boeit.

In de videoclip is de Y2K-stijl op de voorgrond van de frames te zien. Een van Disha’s looks was een wijd uitlopende jurk met uitsnijdingen in een verrukkelijke rode tint. Bij een andere blik schaatste ze door de palmen terwijl ze een roze korset en een bijpassende plooirok droeg. Op het zand koos Disha een mini-jurk met print om in te ravotten. Haar jurk met uitgesneden kanten mocht niet ontbreken terwijl ze aan het stoeien was op het zandstrand. Van gewaagde aantrekkingskracht tot luchtige strandkleding, haar keuzes zijn een modefeest voor de ogen. Disha deelde ook close-ups van zichzelf van de shoot. Van de schuimige gele tule-jurk tot de lichtgestreepte lichtgevende gloed die ze overal liet zien, het is de hippe stijl van de actrice zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Is het niet zo moeilijk om je ogen van haar af te wenden

Onlangs heeft model Aleksandar Alex Ilic, bekend als Disha Patani’s BFF, iets ongelooflijks neergezet. Hij kreeg een gigantische tatoeage van Disha Patani’s gezicht op zijn arm. Ter informatie:

Geruchten over de relatie tussen Aleksandar en Disha Patani doen al een tijdje de ronde op internet. De twee worden vaak gezien als ze samen restaurants en een sportschool verlaten. De kunstenaar achter de tatoeage heeft nu de bonen gemorst en het uitgebreide inktproces gedeeld in een Instagram-post. In de tatoeage konden we een tribale look zien van de actrice die een gevederde kroon droeg, haar ogen waren geïnkt in een blauwe tint. Het glorieuze tattoo-eerbetoon heeft het internet aan het praten gekregen. Om nog maar te zwijgen, het voegde olie toe aan de datinggeruchten. Disha Patani zet altijd trends, met muziekvideo’s of tatoeages. Disha laat zich van haar meest modieuze kant zien.

error: Kopiëren mag niet!