“In deze hitte meedoen met de verkoop is niet makkelijk”

Enkele groenteverkopers geven tijden een gesprek met Dagblad Suriname aan, dat de verkoop van groenten een beetje slap gaat.

“Het is vakantie en ik had juist verwacht dat de verkoop vlot zou gaan”, zegt Menoe. Hij vertelt, dat ondanks dat er weinig standhouders aanwezig zijn, hij geen aanloop heeft.

“Enkele standhouders genieten van hun vakantie en anderen hebben besloten een andere plek te zoeken. Ik begrijp de mensen volkomen. Het is warm en als de verkoop niet gaat, ga je het op een andere plek moeten doen. In deze hitte meedoen met de verkoop is niet makkelijk, maar ik probeer het toch. Met een ijsbox en enkele flessen water lukt het wel. Je krijgt vaak de neiging om naar huis te gaan om te baden, maar door met een koude doek over het lichaam te wrijven lukt het wel. Eenieder probeert aan een oplossing te komen en blijft meedoen met de verkoop. Opgeven is geen optie. Je gaat het moeten blijven proberen. Want aan het eind moet jij weten hoe je eet en hoe je die vaste lasten moet betalen. Het is slechts een fase die je gaat moeten overbruggen. Dus geeft het niet op”, aldus de standhouder Menoe.

TM

error: Kopiëren mag niet!