Bradley Cooper geeft toe dat drugs- en alcoholverslaving hem ooit bijna zijn leven kostte

Onlangs sprak filmacteur Bradley Cooper openhartig over zijn worsteling met drugs- en alcoholgebruik. De Hollywood-ster zei dat hij ooit het gevoel had, dat zijn worsteling met drugs- en alcoholgebruik hem zijn leven zou kosten.

‘The Hangover’-ster, 48, had een open en eerlijk gesprek over de dieptepunten in zijn leven in een recente aflevering van de populaire National Geographic-serie ‘Running Wild With Bear Grylls: The Challenge’, meldt nypost.com. Je hebt zeker een paar wilde jaren gehad?, vroeg de beroemde survivalist Grylls, 49, aan de acteur in de ruige canyons van het Wyoming Basin.  Waarop Bradley Cooper antwoordde: “In termen van alcohol en drugs, ja, maar niets te maken met roem.” Bradley Cooper verklaarde verder: “Maar ik had geluk, ik werd nuchter toen ik 29 jaar oud was en ik ben al 19 jaar nuchter. Veel geluk.” 

In hetzelfde gesprek sprak Cooper ook over zijn alcohol- en cocaïneverslaving, waarbij hij uitlegde dat hij troost zocht in middelen nadat hij zijn achillespees had doorgesneden en in 2003 “werd ontslagen/gestopt” met de actie thriller serie ‘Alias’. De onrustige ster dankt zijn toenmalige kamergenoot en collega-acteur Will Arnett voor het feit, dat hij hem in 2004 had neergezet en een streng gesprek met hem had gehad dat Cooper op weg naar herstel begon. Toch gaf Bradley Cooper aan Grylls toe dat hij in januari 2011 bijna weer van de wagen viel nadat zijn vader in zijn armen stierf aan longkanker.

“Ik had absoluut een nihilistische houding ten opzichte van het leven daarna, net zoals ik dacht ‘ik ga dood'”, herinnert hij zich. De volgende stap voor Cooper is de toch al controversiële film ‘Maestro’, een biopic van Leonard Bernstein waarin Cooper een grote prothetische neus draagt.

error: Kopiëren mag niet!