Antonio Banderas deelt foto met zijn prachtige 21 jaar jongere vrouw

Antonio Banderas (63) is al sinds 2014 samen met de prachtige Nicole Kimpel (42). Het is een plezier als het knappe koppel weer eens samen ergens te zien is. Hij stond wel tegenover zijn Nederlandse meisje bij het WK-vrouwenvoetbal toen Spanje tegen Nederland moest.

Op zijn Instagram plaatste de acteur uit Uncharted gelukkig opnieuw een foto van hen samen in een restaurant. De charmeur schrijft hieronder bij zijn bericht: “Een romantische scène met Nicole na een lange dag met filmopnamen.”

Ondanks het leeftijdsverschil van 21 jaar kan het stel het goed met elkaar vinden. Nicole zei eerder dat ze verliefd werd op zijn persoonlijkheid en niet op zijn sterrenstatus. Leeftijd was geen probleem, zoals veel Hollywood-stellen vinden.

Nicole Kimpel werkt in het bankwezen en is van Nederlandse afkomst. Dat veroorzaakte het een en ander op het WK vrouwenvoetbal. Zeker toen Nederland tegen Spanje speelde. Hieronder zegt Antonio in zijn Instagram-bericht: “Bij de wedstrijd tussen Nederland en Spanje moest ik tegenover mijn Nederlandse meisje staan. Spanje won en dat heb ik in het geheim gevierd. Maar dat weet je niet.”

error: Kopiëren mag niet!