Angelina Jolie’s dochter volgt in haar moeders voetsporen in ‘The Outsiders’

Angelina Jolie is een producer van de nieuwe Broadway-musical ‘The Outsiders’, en ze krijgt hulp van haar jongste dochter, Vivienne. Vivienne Jolie-Pitt is 15 jaar oud en zal vrijwillig haar moeder helpen bij de productie.

De Eternals-actrice vertelt aan Entertainment Tonight: “Viv doet me aan mama denken. Ze hoeft niet in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar ze wil anderen helpen.”

Volgens een bron is dit een leuke tijd voor moeder en dochter. Angelina neemt Vivienne al jaren mee naar het theater. Eerder dit jaar waren ze aanwezig bij de wereldpremière van de musical in San Diego. Beiden vonden het geweldig.

Na een gesprek met de betreffende schrijfster, S.E. Hinton, besloot Angelina de lancering in Broadway voor haar rekening te nemen. Voor Angelina is het een mooie gelegenheid terug het theater in te gaan. Het toneel is haar eerste liefde. En haar dochter kan perfect helpen bij de voorbereiding, omdat de musical geschikt is voor een jonger publiek. Angelina wil namelijk dat jonge mensen gehoord worden. Beiden kunnen in elk geval niet wachten op hun aanpassing van het verhaal in Broadway. Angelina heeft 6 kinderen van wie 3 geadopteerd. Wisselend laat zij een kind helpen bij haar taken in filmland.

error: Kopiëren mag niet!