Notoire 60-jarige dief aangehouden te Uitvlugt

De 60-jarige L.R. is zaterdag 13 augustus door de politie van het bureau Uitvlugt op zijn woonadres opgespoord en aangehouden ter zake diefstal.

Een vrouw had op diezelfde dag aangifte tegen de verdachte L.R. gedaan, die in haar woning had ingebroken. Daarbij werden goederen, apparaten, sieraden en levensmiddelen buitgemaakt. 

Tijdens het onderzoek van de politie bleek, dat er meerdere aangiften zijn gedaan tegen deze verdachte. De 60-jarige man werd al door de politie gezocht, nadat zijn zus L.M. aangifte tegen hem had gedaan van diefstal van sieraden uit haar woning. Ook de benadeelde R.A. heeft in juli aangifte tegen L.R. gedaan, nadat de verdachte positief op camerabeelden was herkend toen hij een rijwiel dat voor een winkel stond, had weggenomen.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Geen van de buitgemaakte goederen zijn tot nu toe teruggevonden. Echter is na overleg met het Openbaar Ministerie toch besloten, de verdachte L.R. hangende het onderzoek, in verzekering te stellen.

error: Kopiëren mag niet!