Prabhas wil ​​lange pauze nemen om een knieoperatie te ondergaan

Telugu-superster Prabhas is van plan om dit jaar een aanzienlijke pauze te nemen van acteren om een ​​knieoperatie te ondergaan. Prabhas is een van de meest geliefde en invloedrijke acteurs in de Indiase filmindustrie geworden. Hij heeft echter meerdere blockbusters afgeleverd, maar zijn laatste paar films, waaronder Adipurush, waren een blindganger aan de kassa. Zijn fans kijken nu reikhalzend uit naar zijn volgende Project K oftewel Kalki 2898 AD en Salaar.  

Aangezien het geroezemoes rond de film enorm is gestegen sinds de aankondiging ervan, staan ​​de promotionele activiteiten voor Salaar op het punt om van start te gaan. Hij zal deelnemen aan de promoties van Salaar en tegelijkertijd werken aan het opnamegedeelte van Project K. Prabhas wil dit jaar een aanzienlijke pauze nemen van acteren om een ​​knieoperatie te ondergaan. In november zou hij klaar moeten zijn met zijn opnames.

Vernomen wordt dat Prabhas gezondheidsproblemen heeft, dit heeft zijn fans bang gemaakt. Deze geruchten maken de fans ongerust. Prabhas, wiens Baahubali-films vijf jaar nodig hadden om te maken, nam de tijd voor zijn volgende film, Saaho.

Omdat het zijn naaste productiebedrijf was, stond hij niet onder druk. Maar zijn volgelingen stonden erop dat hij elk jaar minstens één film zou maken. Salaar wordt in de komende drie maanden beschikbaar gesteld. Daarnaast wordt er nu nog een film opgenomen onder leiding van Maruthi. Prabhas onthulde ook Spirit, een film met in de hoofdrol Sandeep Reddy Vanga, bekend van Arjun Reddy. Als resultaat van zijn rigoureuze schema en meerdere filmrollen kreeg Prabhas knieproblemen.

Zodra de taak van Salaar is voltooid, zal hij waarschijnlijk worden geopereerd. Prabhas heeft na de procedure een paar dagen volledige rust nodig. Ondanks het gebrek aan formele informatie, zorgt dit rapport voor veel opschudding in zakenkringen.

error: Kopiëren mag niet!