Nieuwe single ‘Conmigo’ van Miss ANJ is ‘ready to release’ 

Met haar pakkende nummers en energieke, vrolijke podiumpresentatie is het onmogelijk om stil te blijven zitten. Miss ANJ timmert hard aan de weg als het gaat om haar eigen muziekproducties. Onlangs scoorde ze met het nummer “Rise”,vervolgens is ze helemaal gereed voor de release van haar nieuwste single getiteld “Conmigo”.

Volgens Anjuli Bhansingh oftewel Miss ANJ moeten we het leven vieren, ondanks het feit dat het soms niet zo goed gaat. Met een Surinaamse achtergrond en overwegend geïnspireerd door artiesten zoals Diana King, Lauryn Hill, Queen Omega, Collie Buddz, Nailah Blackman en Sean Paul, wil de zangeres benadrukken, dat desondanks de moeilijke tijd van Covid-19, we het hebben overleefd.

Miss ANJ heeft de tekst van “Conmigo” zelf geschreven en het betekent letterlijk “Met mij”. Volgens Miss ANJ heeft een ieder iemand nodig om door het leven te gaan. Voor de muziek van “Conmigo” is de zangeres een samenwerking aangegaan met Sarmyfire, een Nigeriaanse beatmaker.

“Conmigo” is een meertalig nummer met Nederlandse, Engelse, Franse, Sranangtongo en Spaanse woorden. Het nummer heeft ook een videoclip, dat is opgenomen op het heerlijke Spaanse eiland Fuerteventura op de Canarische eilanden. Twee liederen hebben de ‘nummer een’ positie behaald in Suriname. Ook werd “Destiny” bekroond met een award nominatie voor Best Track Of The Year in Rotterdam en de EP “Light Up” haalde de voorpagina van het tijdschrift Dreams. 

Met het nummer “Conmigo” wil de zangeres plezier delen met de luisteraar en zeker het live publiek tijdens shows. Tot slot hoopt ze dat ook dit nummer in de smaak zal vallen bij het publiek. Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe single “Conmigo”? Blijf de berichten op de bekende social media-kanalen en televisie- en radiostations volgen.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!