Gouden huwelijksjubileum echtpaar Hira-Raghoedat Panday

De districtscommissaris van rijstdistrict Nickerie heeft vrijdag 11 augustus namens de regering, het echtpaar Hira-Raghoedat Panday gehuldigd in verband met hun gouden bruiloft. 

De heer Hemradj Hira zag het levenslicht op 27 februari 1953 in het district Nickerie, terwijl mevrouw Chandrawatie Raghoedat Panday geboren is op 25 oktober 1953 in hetzelfde district. Het huwelijk van dit echtpaar is tot stand gekomen door tussenkomst van hun ouders. Uit het huwelijk zijn 4 kinderen geboren, waarvan 1 kind hun reeds is voorgegaan. Ze hebben daarnaast 6 kleinkinderen.

De heer Hira heeft vroeger als operator gewerkt bij het ministerie van Openbare Werken. Zijn hobby’s zijn dansen en planten. Mevrouw Raghoedat Panday is na hun huwelijk huisvrouw geweest en had de zorg over de kinderen. Haar hobby is om lekker te koken voor haar gezin. Het echtpaar geniet van hun ouderdom.

In hun leven hebben zij alles al bereikt. Door goede communicatie en vertrouwen in elkaar is dit huwelijk in stand gebleven. Het echtpaar mocht uit handen van de districtscommissaris een bloemstuk, een ingelijste foto, een oorkonde en de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen. Zij hebben hun speciale dag in familieverband mogen vieren.    

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!