Ranveer Singh wordt eerste Indiase merkambassadeur voor Ducati Superbikes

Ranveer Singh tekende als eerste Indiase merkambassadeur voor de luxe Italiaanse Superbike Ducati na het succes van Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani. Acteur Ranveer Singh koestert zich in de glorie van zijn onlangs uitgebrachte film Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani, die al is opgenomen in de 100cr-club. 

De acteur kreeg veel lof voor zijn vertolking van de Delhi-man Rocky Randhawa. Onnodig te zeggen dat de krachtpatser onlangs werd aangetrokken als merkambassadeur van het Italiaanse luxe motormerk Ducati India. Het nieuwe motormerk Diavel V4 is uniek, onmiskenbaar en heeft een gedurfde persoonlijkheid, en er is geen ander icoon dat bij die synergie past dan Ranveer Singh, de man met een dynamische persoonlijkheid die de box office regeert.

Het motormerk associeert zich met trots met de superster, die ook bekend staat om zijn verfijnde smaak, onberispelijke keiharde prestaties en een scherp oog voor detail. Ranveer wordt aangeprezen als de eerste Indiase acteur die is getekend door het merk van wereldklasse en kijkt ernaar uit om weer te gaan motorrijden. 

Hoewel hij het merk Ducati via verschillende kanalen zal promoten, zal hij zich ook bij Ducati voegen bij verschillende ervarings evenementen in India en in het buitenland, namelijk Bharat GP, MotoGP-races in de Azië-Pacific-regio en World Ducati Week, Ducati’s grootste motor festival ter wereld, die tweejaarlijks plaatsvindt in Misano, Italië.

Over zijn associatie met het merk zegt Ranveer: “Ik vind het geweldig om de ambassadeur te zijn van Ducati, een merk dat iconisch is in de autowereld. Ik resoneer met de geest van het merk, dat stijl uitstraalt en prestaties definieert.  Ducati vertegenwoordigt een perfecte mix van kracht, verfijning en innovatie. Het is een eer om de ambassadeur te zijn van dit legendarische merk dat staat voor het gepassioneerde en meedogenloze streven naar uitmuntendheid! Ik ben opgewonden en klaar om de motoren te laten draaien en samen nieuwe horizonten te verkennen.”

error: Kopiëren mag niet!