Beyoncé’s uitdaging om Blue Ivy en de tweeling Rumi en Sir op te voeden in haar eigen woorden

De ‘Break My Soul’-hitmaker deelt drie kinderen met Jay-Z. Beyoncé is misschien een wereldberoemde ster, maar als het op moederschap aankomt, is ze net als de rest van ons. De prijswinnende zangeres deelt Blue Ivy, 11, en de 6-jarige tweeling Rumi en Sir met echtgenoot Jay-Z, en als ze het niet druk heeft als Queen Bey, doet ze niets liever dan tijd doorbrengen met haar kinderen.

Een werkende moeder zijn heeft zijn uitdagingen in de beste tijden, en de hitmaker van ‘Break My Soul’ gaf eerder toe dat ze het een “uitdaging” vond als het ging om het balanceren van het runnen van haar imperium terwijl ze er ook was voor haar kinderen en echtgenoot. “Ik denk dat het meest stressvolle voor mij de balans tussen werk en leven is” zei ze.

“Ervoor zorgen dat ik aanwezig ben voor mijn kinderen – Blue afzetten op school, Rumi en Sir meenemen naar hun activiteiten, tijd vrijmaken voor date-avonden met mijn man en op tijd thuis zijn om te dineren met mijn gezin – allemaal terwijl ik een bedrijf run, kan uitdagend zijn.”

Het icoon heeft echter de perfecte balans gevonden tijdens haar laatste Renaissance-tournee, met haar eerstgeborene Blue die meegaat met haar eigen hoofdrol in de show. Beyoncé schreef op Instagram: “Mijn mooie  eerstgeborene. Ik ben zo trots en dankbaar dat ik jouw mama ben. Ik ben echt verbaasd over de moed die deze dappere, getalenteerde, mooie 11-jarige gisteravond tentoonspreidde! Er waren bijna 70.000 mensen in dat publiek.”

Ze danste met professionele dansers, volwassen mensen, ze deed ingewikkelde choreografieën en bewegingen die ze maandenlang repeteerden! Ze repeteerde en leerde dit in iets meer dan een week.

error: Kopiëren mag niet!