50 gouden huwelijksjaren voor echtpaar Soeep-Oetoen 

Het echtpaar Kasto Soeep-Oetoen Soeratie van het ressort Koewarasan, is dondedag 10 augustus  gehuldigd in verband met hun 50-jarig huwelijksjubileum. Dit heugelijk feit vierden zij in familieverband.

De heer Kasto Soeep zag het levenslicht op 9 januari 1953 in het district Commewijne, en zijn echtgenote Soerati Oetoen is geboren op 27 november 1955, in hetzelfde district. Het echtpaar heeft voor elkaar gekozen.

Ze zaten samen op de G.L.O. en toen de ouders van hun elatie het wisten maakten zij een afspraak, dat de heer Kasto Soeep eerst een baan moest hebben voordat zij in het huwelijksbootje konden stappen. En na 2 jaren zijn ze getrouwd. Samen heeft het echtpaar een zoon en 3 kleinkinderen (jjongens).

Het echtpaar onthult, dat belofte nakomen, verdraagzaamheid en wederzijds respect zaken zijn die hebben gezorgd dat ze tot op heden samen zijn. De districtscommissaris bracht de felicitaties over namens de regering aan het echtpaar, en hebben ze een boeketje, een ingelijste foto, een felicitatiekaart en de gebruikelijke enveloppe met inhoud mogen ontvangen.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!