Man (31) bedreigt 23-jarige ex-vriendin met de dood

Agenten van het politiebureau Latour hebbenop dinsdag 8 augustus de 31-jarige verdachte T.S. op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

De man heeft die dag zijn ex-vriendin N.M. (23) telefonisch met de dood bedreigd. 

De vrouw deed van de doodsbedreiging aangifte. Volgens haar heeft zij drie kinderen met de verdachte, en dat zij inmiddels al meer dan een jaar geen liefdesrelatie meer hebben. Haar ex-vriend stuurde op 8 augustus een sms-bericht voor haar, waarin hij aangaf dat de vrouw die nacht bij hem moest doorbrengen. De ex-vriendin gaf hem te kennen dat zij geen liefdesrelatie meer met elkaar hebben en dat zij geen last van hem wenst te ondervinden. Dit viel niet in goede aarde bij de man en stuurde vervolgens voice-berichten voor zijn ex-vriendin met de woorden dat hij haar zou vermoorden. 

Daarnaast plaatste de verdachte op zijn social media account dat “de Dag der Inheemsen haar laatste dag” zou zijn. Aangezien haar ex-vriend nog geen maand uit de gevangenis was, stapte de vrouw uit vrees voor haar leven naar de politie voor het doen van aangifte.

De politie spoorde de verdachte direct op zijn woonadres op, waar hij werd aangehouden en ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!