Getuigen gehoord in zaak seksueel misbruik 4-jarig meisje

R. Vishwanath wordt verweten de 4-jarige Alijah te hebben misbruikt. Het meisje was vrijdag opgeroepen om ter terechtzitting te worden verhoord samen met haar 7-jarige zus, die het voorval heeft meegemaakt. Kantonrechter Lydia Ravenberg besliste om de kinderen in de raadkamer te horen.

Na het verhoor deelde de rechter de verdachte mede wat Alijah had verklaard. Het slachtoffer gaf te kennen, dat zij in een bekken water speelde. Ze had haar kleren aan. De verdachte kwam toen bij haar en speelde met haar vagina, waarna hij zijn vinger naar binnen stopte. Zij had pijn en zag veel bloed. De 7-jarige zus zag dit gebeuren en rende naar haar grootmoeder en vertelde aan haar wat de verdachte aan het doen was. Zij bevestigde de verklaring van haar zusje.

Op verzoek van advocaat Shefani Amirkhan werd de grootmoeder ook gehoord. Zij gaf te kennen, dat haar 7-jarige kleindochter haar kwam vertellen dat de verdachte met het geslachtsdeel van Alijah speelde. De grootmoeder haalde het slachtoffer uit het bekken en trok haar ondergoed uit. Ze zag toen dat het kind bloedde. Aliyah zei gelijk aan de grootmoeder dat de verdachte haar had gevingerd. Ze vroeg de verdachte gelijk wat hij had gedaan, echter ontkende deze enige handeling te hebben gepleegd. De verdachte was de vriend van de moeder van beide kinderen. 

De verdere behandeling van deze zaak is uitgesteld naar 20 oktober voor verdachtenverhoor, requisitoir en pleidooi. 

error: Kopiëren mag niet!