George Clooney en gezin genieten van ontspannende boottocht

George Clooney (62) en zijn vrouw Amal Clooney (45) genoten onlangs van quality time met hun kinderen tijdens een ontspannende bootdag op  het Comomeer. De Ocean’s Eleven-acteur, die onlangs zijn steun voor de huidige SAG-AFTRA-staking deelde met een emotionele verklaring, genoot van de hete zon met zijn dierbaren op het schilderachtige, Noord-Italiaanse meer.

De ster, die eigenaar is van een weelderige villa op de hotspot van beroemdheden, die koos voor informeel comfort terwijl hij het koele water op trok met zijn vrouw en hun tweeling Elle en Alexander (6).

Amal pronkte met haar chique gevoel voor stijl in een modieuze, zwarte zomerjurk met ruches en dikke banden die om haar schouders gewikkeld waren. Ze koos ook voor een zonnebril en een zonnehoed van stro die ze later op de boot verwijderde. De schoonheid gleed in een paar stijlvolle sleehakken en droeg gemakkelijk een kleine zwart-witte tas in haar hand terwijl haar familie over een promenade slenterde na de tocht op het water.

George en Amal kruisten elkaar voor het eerst in 2013, nadat ze aan elkaar waren voorgesteld door een gemeenschappelijke vriend.

error: Kopiëren mag niet!