Rodi Alexander directrice ‘Femina Miss Suriname Organisatie’ 

Mevrouw Rodi Alexander, de directrice van ‘Femina Miss Suriname Organisatie’, heeft op woensdag 2 augustus de online registratie link gelanceerd: www.nexttopmodel.sr

“We hebben er een officiële dag van gemaakt voor deze geweldige reis”, zegt Rodi in een interview met Dagblad Suriname. Femina Miss Suriname Organisatie richt zich op jonge meisjes/dames, zoals ‘Little Miss, Teen, Miss And Mrs categorieën’.

De organisatie biedt een internationaal platform voor het vertegenwoordigen van het land, mode, make-up workshops en het organiseren van evenementen in de beautybranche. “Ik zit al meer dan vier decennia in de entertainmentindustrie en zing en dans over de hele wereld.”

Zij is een actrice en is in tv-commercials verschenen, modellering op verschillende catwalks en heeft de titel ‘2021 National Citrus Classic Woman’ en de ‘2021 International World’s perfect classic woman’. Rodi moedigt iedereen aan om zelf de regie over hun gezondheid en welzijn te nemen. Tot slot zegt Rodi “Ik kijk er naar uit om jullie allemaal in Suriname te zien tijdens de audities.” Volg voor alle informatie al hun social media pagina’s.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!