Vicky Kaushal: “Ik had mij geen betere metgezel kunnen wensen dan Katrina Kaif”

Vicky Kaushal vertelde hoe hij en zijn vrouw Katrina Kaif begrip hebben ontwikkeld en een gemeenschappelijke basis hebben gelegd. Het stel stapte in december 2021 in het huwelijksbootje.

Acteurs Vicky Kaushal en Katrina Kaif, het powerkoppel van Bollywood, kunnen niet anders dan hun bewondering voor elkaar uiten. Het duo ging een tijdje uit voordat ze hun liefde bezegelden tijdens een dromerige huwelijksceremonie in Rajasthan in december 2021. Het intieme maar grootse evenement werd bijgewoond door hun naaste familie en vrienden.

Nu, na anderhalf jaar huwelijk, heeft Vicky zich opengesteld over zijn verrijkende ervaring van het leven met Katrina. In een interview vertelde Vicky hoe hij en Katrina begrip hebben ontwikkeld en een gemeenschappelijke basis hebben gelegd. Hij zei dat hij prachtig is geëvolueerd. Hij noemde het leven met iemand een voortdurende leerervaring en wanneer twee mensen samenkomen, creëren ze een gemeenschappelijke basis van begrip, ontmoeten ze elkaar halverwege en beginnen ze samen aan een prachtige reis.

Hij noemde die van hen een ongelooflijk opwindende en verrijkende ervaring. Hij zei ook, dat hij heeft geleerd dat het niet alleen om zijn perspectieven, meningen of schema’s gaat, maar om de vereniging van twee individuen. Hij zei dat hij zich geen betere metgezel had kunnen wensen dan Katrina om deze reis mee te maken.

error: Kopiëren mag niet!