Tom Cruise is een ‘egocentrische controlefreak’ 

Een van de eerdere hitfilms van Tom Cruise omvat het erotische drama Eyes Wide Shut uit 1999, waarin ook zijn toenmalige vrouw Nicole Kidman speelde. Cruise is dankzij deze film opnieuw in de schijnwerpers komen te staan, aangezien de Oscar-winnende scenarioschrijver Frederic Raphael zijn pijlen op de acteur richtte en onthulde dat hij een egocentrische controlefreak was op de set van Eyes Wide Shut.

Tom Cruise, op het werkfront, was voor het laatst te zien in Mission: Impossible: Dead Reckoning Part 1. De film werd uitgebracht kort voordat Barbie en Oppenheimer botsten bij de wereldwijde kassa.

Tom Cruise’s nieuwste heeft tot nu toe wereldwijd $ 400 miljoen gepasseerd. Naar  beweringen van de ervaren schrijver Frederic Raphael, schreef de 91-jarige een explosief stuk tegen Tom Cruise in zijn nieuwe boek, Last Post. In een van de brieven schreef Raphael, terwijl hij Cruise aanviel: “Ik ben nog nooit door iemand een leugenaar genoemd zoals ik ben geweest door de Harlan-clan en door Tom Cruise, egocentrische controlefreak met wie ik nog nooit heb gesproken.”

De ervaren auteur verklaarde verder: “Totdat de Writers Guild tussenbeide kwam, probeerden ze me van de aftiteling te verwijderen. De Harlans en Master Cruise zijn erin geslaagd wat denigrerende dingen in mijn Wikipedia-artikel te plaatsen.”

error: Kopiëren mag niet!