Freestyle (Suriname) winnaar International Duck Curry Competition 

Lions Club Kwatta organiseerde zondag 30 juli in het Live Entertainment Center, het jaarlijks terugkerend evenement, de “International Duck Curry Competition”. 

Freestyle de deelnemende team uit Suriname en winnende team bij de ‘nationale Duck Curry ompetition’, dat in mei was gehouden, is ook nu de winnaar geworden bij de ‘Internationale Duck Curry Competiton’ 2023.

Het evenement was zeer druk bezocht. Teams uit India, Canada, USA, Guyana, Trinidad, Morocco, China, Nederland, Jamaica en Suriname streden in 2 categorieën, Tasting en Decoratie.

Muziekformatie Freestyle presteerde het om in beide categorie te winnen. In gesprek met de President van Lions Club Kwatta de heer Udairay Panchoe, vernamen wij dat de jurering bij categorie tasting dit jaar anders is gedaan, je had blindproeven en live proeven. Door een gemiddelde van beide puntenscore is de rangschikking bepaald. Lions President Panchoe zegt verder dat hij terugblikt op een geslaagd evenement en bedankt een ieder die dit groots gebeuren tot een succes heeft gemaakt en in het bijzonder de organisatie commissie van Lions Club Kwatta en voorzitter Looknauth Persaud van het Internationale.

(Foto: van links naar rechts: Raj Narain commissie voorzitter, Peter Fa Tai jury lid, Lion Kishan Ramsukul, de president van Suriname, Lion Ganesh Laighsing, Lion King van Guyana, de Chinese ambasadeur, de Guyanese ambasadeur en zijn vrouw, Panchoe Udairadj (President van Lions Club Kwatta). 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!