Daverend optreden Showband Mon Chéri  op Zomercarnaval Rotterdam 2023

De Showband Mon Chéri heeft zaterdag een daverend optreden gegeven tijdens de straatparade van het Zomercarnaval Rotterdam (Nederland). De groep onder leiding van zanger Kalyan Kedar, was zeer gedreven en energiek  en wist dit goed over te brengen op de grote mensenmassa. Mon Chéri was de liveband van de carnavalsgroep ‘No Difference’ met 60 danseressen die Suriname vertegenwoordigde.

Zanger Kalyan Kedar, ondersteund door B-Tune (The Band) en Steven Kedar, vermaakte het publiek met bekende Surinaamse, Hindoestaanse en Nederlandse hits.

“We zijn de gehele crew van “No Difference”, onze music army Rohan Kedar, Anil Maharban, Rowell Ghogli, Romero Panday, Rawien Dhoenmoen, Santosh Lachman, Dennis Ramadhin, Prijay, DJ Burnout en natuurlijk alle sponsoren erg dankbaar. Zonder hen was dit nooit mogelijk geweest. Tot slot bedanken wij alle collega-managers van The Band en Gentle voor hun bijzondere bijdrage”

Of de groep na haar geweldige optreden ook in de prijzen zal vallen, wordt in september bekendgemaakt. Het Zomercarnaval vond dit jaar voor de 36ste keer plaats, is Nederlands populairste gratis buitenevenement.

Voor Kalyan Kedar was het zijn tweede achtereenvolgende optreden op het Zomercarnaval. “Volgend jaar staan we beide dagen op het Zomercarnaval. Zowel het hoofdpodium als straatparade. Weer of geen weer, gigantisch druk zal het wederom worden”, benadrukt hij. Tegen alle verwachtingen in was er ondanks het slechte weer een enorme opkomst van naar schatting 750.000 bezoekers bij de straatparade.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!