Bhumi Pednekar haalde onlangs de krantenkoppen 

Bhumi Pednekar betreedt de mode-ramp terwijl zij een glinsterend ‘ensemble’ draagt en online massaal wordt getrolled. Zij wordt vergeleken met Kim Kardashian. Bhumi Pednekar liep de helling op voor een stijlvolle look met een nieuwe glamoureuze avatar en licht gewijzigd uiterlijk, maar werd brutaal bedrogen vanwege haar strakke jurk en dikke lippen. 

De actrice is constant bedrogen vanwege haar recente avatar en hetzelfde gebeurde toen ze de ramp opliep voor een evenement. Bhumi liep schitterend als 24-karaats goud, maar kreeg veel kritiek vanwege haar dikke lippen en strakke jurk. Hoewel we de actrice zoals altijd prachtig en moordend vonden, was het internet het daar niet mee eens en plaatste haar ter plekke, terwijl ze haar strakke jurk bekeek.

Bhumi, die beroemd werd met haar debuutfilm Dum Laga Ke Haisha, speelde een zwaarlijvig meisje in de film. Ze werkte later aan zichzelf en bereikte een geweldig figuur en verloor alle extra kilo’s zodra de opnames van de film waren afgelopen. Ze krijgt echter nog steeds kritiek vanwege haar gewelfde lichaam en haar poging om er goed uit te zien, wat ze toch bereikt . Het goede deel is dat ze geen aandacht schenkt aan deze trollen.

error: Kopiëren mag niet!