Twee vrouwen verdacht van betrokkenheid steekpartij in Cornelisstraat

De twee vrouwelijke verdachten N.R. (35) en C.L. (32) zijn na een steekpartij donderdag 27 juli door agenten van het politiebureau Nieuwe Haven aangehouden. De twee worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekpartij aan de Cornelisstraat, waarbij de 48-jarige R.G. een steekwond opliep in de halsstreek.

Agenten gingen na de melding van het Command Center, dat een slachtoffer met een steekwond, die zich in kritieke toestand bevond in de Cornelisstraat, naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst werd het slachtoffer aangetroffen en in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld werd de man heengezonden.

De agenten constateerden bij aankomst, dat een groep vrouwen en mannen vuil op het erf van R.G. hadden gegooid. De man gooide het vuil weer op het wegdek, wat niet in goede aarde viel bij de groep. De mannen en de vrouwen vielen hem toen aan, waarbij de verdachte N.R. een scherp voorwerp, die bij de broekspan van het slachtoffer was, wegtrok en hem daarmee verwondde. 

R.G. werd ondanks de steekwond constant aangevallen door de groep. Een agent die ter plekke was, haalde partijen uit elkaar en bracht het slachtoffer in veiligheid. Het scherp voorwerp is niet aangetroffen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte N.R. door de politie in verzekering gesteld, terwijl het slachtoffer na verhoor is heengezonden, zo meldt het Korps Politie Suriname, die echter niet vermeldt of de verdachte C.L. is heengezonden of ook in verzekering is gesteld.

error: Kopiëren mag niet!