Sushmita Sen verbreekt de stilte na een hartaanval

Sushmita Sen ging onlangs naar haar Instagram-pagina en hield een livesessie waarin ze over haar gezondheid sprak. Zij is teruggekeerd van haar Europese vakantie. De actrice had eerder een hartaanval gekregen tijdens het filmen van het derde seizoen van haar populaire streamingshow ‘Aarya’. Tijdens de livesessie informeerde een fan naar haar gezondheid, waarop ze antwoordde: “Mijn gezondheid is fantastisch … ik heb goed gegeten.”

Haar volgers waren ook enthousiast om wat updates te krijgen over haar aanstaande project, ‘Aarya 3’, waarin ze de moord op haar man door de duglords wreekt. Hoewel ze niets belangrijks heeft onthuld over het derde seizoen van de show omdat ze gebonden is aan een contract, zei ze dat ze veel te vertellen heeft over al het werk dat ze deden voordat de gezondheidsangst plaatsvond en alle actie die ze na haar herstel maakten.

“Ik wacht op ‘Aarya 3’. Ik denk dat het deze keer heel mooi gaat worden. Er is veel aan de hand geweest, zoveel dingen om je te vertellen als we eindelijk ‘Aarya’ bespreken over alle dingen die we hebben gedaan, pre-gezondheidsangst en alle actie die we hebben gepost.”

error: Kopiëren mag niet!