Spider-Man: No Way Home’s officiële concept art onthult Green Goblin in een Iron Man-pak 

Nieuw concept art-beeld van Spider-Man: No Way Home toont Willem Dafoe’s Green Goblin in een Iron Man-pak. Met de release van Spider-Man: No Way Home kreeg de fan van superhelden het trio van webslingers te zien, wat een droom was die uitkwam voor de wereld.

Het waren niet alleen alle Peter Parkers die opdoken in het Marvel Cinematic Univer, maar ook de iconische schurken die hun ware aard lieten zien in de film. Het was onder meer de terugkeer van Willem Dafoe als de Green Goblin die de erfenis van zijn kwaadaardige karakter behield. Met dat alles toont nieuwe concept art de iconische schurk die een Iron Man-pak draagt, waardoor netizens gek zijn geworden. Het fandom van superhelden moet Tony Stark van Robert Downey Jr. in het Marvel Cinematic Universe nog overwinnen.

Terwijl de acteur uitstekend werk leverde in de onlangs uitgebrachte Oppenheimer, zal de fan van superhelden hem misschien nooit zijn iconische Iron Man-pak zien aantrekken. Op de concept art-foto’s is de slechterik te zien rijden op een van Jake Gyllenhaal’s Mysterio’s drones.  Norman Osborn, ook bekend als Green Goblin, wordt gezien met het Iron Man Mark VI-pantser, dat voor het eerst werd gezien in Iron Man 2 toen Tony Stark zijn boogreactor vernieuwt met een aangepaste kern. Het pak heeft Iron Man-laarzen en een groene drone die past bij zijn klassieke look uit de strips en eerdere Tobey Maguire-films.

error: Kopiëren mag niet!