Popster Madonna voelt zich “de gelukkigste ster ter wereld” 

Madonna deelde haar opwinding in een nieuwe Instagram-video en deelde updates met fans nadat ze door een gezondheidsangst was gegaan. Madonna zegt dat ze zich de “gelukkigste ster ter wereld” voelt, omdat ze weer kan dansen.

De Queen of Pop, 64, rustte uit in haar huis in New York nadat ze vorige maand in het ziekenhuis was opgenomen – wat leidde tot de annulering van haar ‘Celebration Tour’ en heeft fans nu haar tweede update van juli over haar gezondheid gegeven.

Ze danst in een video terwijl ze een zonnebril draagt en onderschreef de clip: “Om mijn lichaam te kunnen bewegen en een klein beetje te dansen, voel ik me de gelukkigste ster ter wereld!” In de video is te zien hoe ze met haar billen wiebelde naar haar hit ‘Lucky Star’ uit 1984 voordat ze zich omdraaide om naar de camera te kijken en door te gaan met grooven voordat ze haar zonnebril omlaag deed om in de lens te kijken.

Madonna deelde de video op haar Instagram-account en voegde in haar bijschrift toe: “Bedankt aan al mijn fans en vrienden!  Jullie moeten ook mijn gelukkige sterren zijn!” Eerder in juli vertelde Madonna fans dat ze op weg was naar herstel.

error: Kopiëren mag niet!