Janhvi Kapoor neemt een duik in Bollywood temidden van ‘Bawaal’-succes 

Jahnvi Kapoor en Varun Dhawan genieten momenteel van de positieve ontvangst die ze kregen voor hun recente optreden in ‘Bawaal’, dat op OTT belandde. Deze Nitesh Tiwari-regisseur heeft de ware vaardigheden van Kapoor onthuld, en fans kunnen er geen genoeg van krijgen.

Kapoor speelt de hoofdrol, Nisha Dixit, en slaagt er goed in om de essentie van een onrustig getrouwd stel samen met Varun Dhawan vast te leggen. Kapoor, die sinds de eerste dag geliefd is bij de media, opende onlangs over PR en hoe zij hetzelfde ziet.

De 26-jarige actrice werd openhartig en accepteerde dat ze een groot gebrek aan PR had en kreeg van iemand te horen dat er geen slechte film is, alleen slechte marketing. Jahnvi Kapoor vertelt aan Pinkvilla: “Er is mij verteld dat er een groot gebrek aan PR van mijn kant is.

Maar weet je, ik heb de afgelopen vijf jaar gemerkt dat zoveel mensen na het uitbrengen van een film de gesprekken altijd in de trend van ‘er bestaat niet zoiets als een slechte film, het is alleen slechte marketing’. Ze werd toen onderbroken door Varun Dhawan, “Wie heeft je dit verteld?” Na veel aandringen onthulde Kapoor de naam niet en zei eenvoudig: “Ik kan het niet.” 

error: Kopiëren mag niet!