Drake koopt Tupac Shakur’s iconische kroonring voor maar liefst $ 1.016.000 op veiling

Rapper Drake kreeg de kroonvormige gouden ring van Tupac Shakur op  een veiling in handen, maar werd al snel bedrogen. De gouden, diamanten en robijnen ring van de overleden iconische rapper Tupac Shakur werd geveild door Sotheby’s en bracht al snel maar liefst $ 1.016.000 op. Al werd de identiteit van de koper eerst geheim gehouden.

Al snel werd onthuld, dat de Toronto-rapper Drake degene is die de prachtige ring in handen heeft gekregen.

De rapper liet een hint over hetzelfde vallen op zijn Instagram-stories, maar werd al snel voor de gek gehouden. Tupac Shakur’s kroonvormige 14-karaats geelgouden ring is ontworpen door de rapper zelf en hij droeg hem tijdens zijn laatste publieke optreden tijdens de MTV Video Music Awards in 1996. Het veilinghuis Sotheby prees het op sociale media als “meest waardevolle hiphopartefact ooit verkocht op een veiling”. 

Tupac, hij stierf op 13 september 1996 tijdens een “drive-by shooting”. Hij was 25. Tupac’s ring heeft de woorden “Pac & Dada, 1996” op de bodem gegraveerd en komt uit de persoonlijke collectie van Yaasmyn Fula, de moeder van Outlawz-lid Yaki Kadafi. En voor degenen die het niet weten, Fula wordt ook wel Tupac’s “peetmoeder, adviseur, tante, geldbeheerder, verzorger en levenslange ondersteuner” genoemd.

error: Kopiëren mag niet!