Sushmita Sen voelde dat Aishwarya Rai Bachchan een enorme prijs betaalde om mooi te zijn 

Sushmita Sen beweerde dat ze erg gesteld is op Aishwarya Rai Bachchan, maar dat ze een hoge prijs betaalt voor haar schoonheid. Sushmita Sen is een van de populaire actrices in Bollywood. Ze verwierf wereldwijde bekendheid toen ze in 1994 de prestigieuze Miss Universe-titel won. Ze was een van de weinigen die het na de verkiezing in Bollywood haalde. 

Veel schoonheidskoninginnen kwamen en gingen, maar Aishwarya Rai Bachchan bewees met de tijd dat ze hier is om te blijven en te doden! Anders dan de wereld zou willen geloven, delen Sushmita en Aishwarya een geweldige band.

Toen Aishwarya in 1994 de Miss World-verkiezing won, was de wereld dol op haar. In een oud interview prees de voormalige Miss Universe-verkiezing de actrice.

In een gesprek met Cosmopolitan zei Sushmita Sen: “Ik ben trots op Aishwarya. Ze heeft elke Indiër een reden gegeven om trots te zijn. Ik denk dat er absoluut een zeer hoge prijs te betalen is als je zo mooi bent als Aishwarya Rai. Dus zelfs als het arme meisje iets doet, zoals niezen in het openbaar, is het nieuws en het is slecht nieuws…Dus ik zou echt willen dat de media Aishwarya Rai een pauze gunnen, want ik denk dat een meisje de hele tijd onder grote druk staat van iedereen, van de Madame Tussauds, tot de wereldpers, tot Engelse films enz. Het is gewoon zo dat de wereld uit Aishwarya Rai wordt verwacht. Ze is nog maar een meisje, ze zal haar tijd nemen en ik weet zeker dat ze er wel uit zal komen”, voegde Sushmita eraan toe.

error: Kopiëren mag niet!