Scarlett Johansson’s trauma over een onmenselijke shoot op de kassa-flop van Michael Bay

Michael Bay veroverde de wereld stormenderhand met zijn eerste ‘Transformers’-film in 2007 en maakte vervolgens nog vier films in de franchise. Hoewel de sequels niet veel lovende kritieken kregen, bleef de franchise een kracht om rekening mee te houden onder de fandom. Maar meer dan zijn film was Bay in het nieuws vanwege zijn gruwelijke gedrag op de sets van zijn films. Iedereen weet hoe Megan Fox zich voelde tijdens het werken aan Transformers, maar zij is niet de enige die de filmmaker uitscheldt vanwege zijn ruwe technieken.

Terwijl de opmerkingen van Fox een terugslag veroorzaakten van beroemdheden en regisseurs, leek Bay ongedeerd door de speculatie en roddels. Een andere actrice, Scarlett Johansson, bekritiseerde later echter de regisseur nadat ze met hem had gewerkt aan de film uit 2005, The Island, wat een teleurstelling bleek te zijn in de kassa.Megan Fox vergeleek Bay met Hitler nadat ze naar verluidt uit de Transformers-franchise was verwijderd.

Na de controversiële opmerkingen van Fox bleef ze de krantenkoppen halen met haar controverses. Haar opmerkingen over Bay werpen echter een licht op de behandeling die ze ervoer nadat ze een carrière bevorderende rol in Transformers had verloren. Ze bekritiseerde openlijk de regisseur vanwege zijn brutale en onmenselijke behandeling op de set van The Island.

Ondanks het mislukken van de film aan de kassa, onthulde Johansson dat Bay zijn acteurs ertoe aanzette om als slaven te werken.

error: Kopiëren mag niet!