Jennifer Lawrence heeft ‘The Hangover’-acteur Zach Galifianakis op brute wijze aangepakt

Jennifer Lawrence wordt beschouwd als een van de grappigste vrouwen in Hollywood. Ze is bevriend met bijna iedereen in de branche en heeft met bijna niemand ruzie. Zelfs op social media wordt ze geprezen als een van de aardigste beroemdheden die altijd beleefd is tegen haar fans.

Ondanks dit alles was ze ooit een behoorlijke pestkop met acteur Zach Galifianakis en beschaamde ze hem zelfs!  Zach staat bekend om zijn briljante optreden in de Hangover-franchise. Hij heeft een onberispelijk gevoel voor humor en dat heeft hij in elke film van hem bewezen. De acteur presenteert ook de show Between Two Ferns, waar hij beroemdheden uitnodigt om over verschillende onderwerpen te praten. In een van de afleveringen verscheen Jennifer Lawrence en maakte het Zach Galifianakis heel moeilijk. Hij begon het interview en zei: “Dus je speelde in een film genaamd The Hunger Games”, en JLaw zei snel: “Ja, is dat niet je levensverhaal?”

Zach Galifianakis maakte er bezwaar tegen en zei dat de actrice niet zo gemeen tegen hem moest zijn. Hij zei: “Dat moet je niet zeggen. Het is onaangenaam.” Jennifer Lawrence, bekend van ‘Hunger Games’ verdraaide zijn woorden en zei: “Je zou off-pudding moeten zijn, omdat je dik bent.” Ze stopte daar niet en legde verder uit: “Je moet geen pudding meer eten.”  Gedurende het hele gesprek zag Zach er duidelijk beschaamd en ongemakkelijk uit.

error: Kopiëren mag niet!