Dwayne Johnson doet royale donatie aan SAG-AFTRA Foundation

Dwayne Johnson heeft een bedrag van zeven cijfers gedoneerd om stakende acteurs te helpen en de voorzitter van de SAG-AFTRA Foundation heeft dit te zeggen.

Dwayne Johnson heeft een bedrag van zeven cijfers gedoneerd om stakende acteurs te helpen. Door de lopende actie zitten leden van de SAG-AFTRA zonder werk, en de SAG-AFTRA Foundation – een non-profitorganisatie die verbonden is met de vakbond, maar er geen deel van uitmaakt – heeft een beroep gedaan op 2.700 van de meest verdienende van de vakbond  sterren om mensen in nood te helpen. De president van de stichting, 

Courtney B. Vance, vertelde in een interview dat het team van Dwayne Johnson contact opnam kort nadat er een brief was gestuurd waarin om hulp werd gevraagd. Terwijl hij sprak over de donatie van Dwayne Johnson, zei Courtney B Vance: “Het was een liefdesfeest. Het is als: ‘Man, je stapt op op een manier waardoor anderen de bittere noodzaak ervan weten.’ Het exacte bedrag dat hij doneert is vertrouwelijk, maar Vance was ontroerd door de vrijgevigheid van de ‘Black Adam’-ster. Hij voegde eraan toe: “Dit is hij die zegt: ‘In een tijd als deze ben ik hier en ik ga nergens heen, wat je ook wilt dat ik doe.’ “En dat stuurt een enorme boodschap naar andere mensen om hetzelfde te doen.”

De grand levert tot $ 1.500 per lid op, maar onder bepaalde voorwaarden – zoals gezondheidsproblemen of een acteur die ernstig in gevaar is – kan een levenslang lid $ 6.000 aan financiële assistentie krijgen . “Iedereen weet wat er gebeurt als je gaat staken”.

error: Kopiëren mag niet!