Varun Dhawan vergelijkt blijkbaar Bawaal’s Auschwitz-controverse met Oppenheimer

Varun Dhawan van Bawaal heeft zich openlijk uitgelaten over de kritiek die het heeft gekregen op de verwijzing naar Auschwitz in de film. Varun Dhawan en Janhvi Kapoor’s Bawaal creëerden een lading ‘bawal’ net na de release vorige week door de relaties van vandaag te verwijzen naar de holocaust van Auschwitz tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De film is geregisseerd door Nitesh Tiwari, kreeg daarvoor veel kritiek, en nu heeft hoofdrolspeler Varun de kwestie geopend en een vergelijking gemaakt met de lopende Oppenheimer Bhagavad Gita-ruzie. 

De film krijgt om specifieke reden ook gemengde recensies, samen met enkele negatieve. Varun Dhawan, de leider van Bawaal, heeft in een interview openlijk gesproken over de kritiek die het krijgt op de verwijzing naar Auschwitz in de film.

De acteur zei: “Ik ben niet nieuw voor kritiek. Mijn films Judwaa, Main Tera Hero en ABCD2 zijn bekritiseerd, wat helemaal cool is. Ik respecteer de kritiek. Wat ik niet begreep, zoals hoe Sir (Nitesh Tiwari) zei dat het een  context is en dat de hoofdrolspeler uit Lucknow komt, en het laat zien dat het personage, dat Ajju Bhaiya is, een toondoof personage is.

error: Kopiëren mag niet!