Lakadbaggha, Max, Min & Meowzaki winnen grote prijzen tijdens Indian Film Festival in Stuttgart

Anshuman Jha’s Lakadbaggha en Padmakumar Narasimhamurthy’s Max, Min & Meowzaki winnen hoofdprijzen op het Stuttgart Indian Film Festival.

Padmakumar Narasimhamurthy’s Malayalam-film ‘Max, Min & Meowzaki’, met in de hoofdrollen Nafisa Ali, Nassar, Adil Hussain en Mandira Bedi, heeft de prijs voor beste speelfilm gewonnen op het 20e Indian Film Festival Stuttgart 2023. 

Als een kat een sleutelrol speelt in ‘Max, Min & Meowzaki’, staat een hond centraal in het drama in Victor Mukherjee’s burgerwacht-actiethriller ‘Lakadbaggha’ met Anshuman Jha en Ridhi Dogra, die de Director’s Vision-prijs won.Andere prijzen waren onder meer voor Beste Documentaire, die naar Nisha Pahuja ging voor ‘To Kill A Tiger’;  Beste Korte Film voor ‘Nocturnal Burger’ van Reema Maya;  Beste TVC in de wacht gesleept door ‘Mental Health’ van Bauddhayan Mukherji; en de publieksprijs, die werd gewonnen door de Busan Film Festival-favoriet ‘The Storyteller’, met Paresh Rawal en Naseeruddin Shah in prominente rollen, door Ananth Narayan Mahadevan.

Toen het nieuws over de prijzen binnenkwam, sprak IANS met ‘Lakadbaggha’-hoofdrolspeler Anshuman Jha. Anshuman sprak zijn opwinding uit, acteur en producer, en zei: “Het portretteren van het personage van Arjun in ‘Lakadbaggha’ is een enorm bevredigende reis geweest voor mij als acteur en producer. Deze film heeft een speciaal plekje in mijn hart omdat hij niet alleen vermaakt, maar ook een blijvende indruk achterlaat op het publiek, omdat hij opkomt voor dierenwelzijn.”

In de film spelen ook Milind Soman en Paresh Pahuja in centrale rollen.

error: Kopiëren mag niet!