Cardi B’s echtgenoot deelde uit boosheid klappen uit tijdens haar optreden in stripclub

Cardi B’s rapper-echtgenoot Offset veroorzaakte onlangs een scène in een stripclub nadat een fan champagne naar haar spetterde. Voordat Cardi B groot werd als een van de iconische vrouwelijke rappers in de game, was ze een stripper en daar is ze altijd trots op geweest. 

De roem brengt echter kosten met zich mee, aangezien de fans met hen proberen te rotzooien. Een soortgelijk incident vond onlangs plaats toen een fan de rapper met champagne bespoot terwijl ze optrad in een stripclub. De zaken gingen snel achteruit toen haar rapper-echtgenoot Offset aanwezig was op de locatie en hij al snel stoelen naar de fan gooide en hem klapte om zijn vrouwelijke liefde te redden. 

Cardi B was onlangs in het nieuws toen ze vergelijkingen maakte tussen de Franse paparazzi en Amerikaanse fotografen die de eerstgenoemde beter noemden omdat ze graag in een goed daglicht laten zien, terwijl de Amerikanen opzettelijk op lelijke foto’s klikken. Voorafgaand aan het incident waren Cardi B en Offset te zien die zich vermaakten op de locatie terwijl de eerste optrad op haar hitsingles.

error: Kopiëren mag niet!