“Krrish” inspireert 8-jarige jongen om van de eerste verdieping af te springen

In een schokkende gang van zaken is een 8-jarige jongen van de eerste verdieping van zijn school gesprongen terwijl hij de Krrish-stunt van Hrithik Roshan kopieerde. Films laten een impact achter op de samenleving, en dat weet iedereen maar al te goed. Films met een geweldige sociale boodschap worden vaak door iedereen geprezen en degenen zoals Kabir Singh worden vaak bekritiseerd omdat ze een verkeerde boodschap sturen naar de jeugd in de samenleving. 

De nieuwste die om de verkeerde redenen de krantenkoppen haalt, is Hrithik Roshan-starrer ‘Krrish’. Gesteund door Rakesh Roshan, is de film gebaseerd op een superheld die de wereld probeert te redden van slechte mensen. Nu, in een schokkende gang van zaken, heeft de film een ​​fan gewond achtergelaten, een 8-jarige jongen heeft de stunts willen kopiëren, maar faalde jammerlijk. 

Volgens de laatste berichten in de media is een jongen uit klasse 3, geïnspireerd door Krrish, afgevoerrd met verwondingen nadat hij de stunt van Hrithik Roshan probeerde te kopiëren. “De jongen probeerde een stunt te imiteren die werd getoond in de film van Hrithik Roshan uit 2006. Hij werd geïnspireerd door de superheld om veilig op zijn voeten te landen nadat hij van een hoogte was gevallen en dacht eraan hetzelfde te doen.

Hij verliet zijn klas onder het voorwendsel zijn waterfles te vullen en had een aantal van zijn klasgenoten die getuige waren van de gebeurtenis. De jongen sprong van ongeveer 4,5 meter en viel plat op de grond.” Het schoolhoofd heeft verder bevestigd dat geen enkele student hem tot de Krrish-stunts had gedwongen of aangemoedigd. Hij had zelfs zijn bewondering voor de superheld bekend en zijn stunts naar zijn moeder willen kopiëren.

error: Kopiëren mag niet!