Sandesh Sewdien & Savita Singh vieren succes met hun nieuwste hitnummer “Sajanwa”

Sandesh Sewdien en Savita Singh hebben de muziekwereld opnieuw veroverd met hun nieuwste samenwerking, het nummer “Sajanwa”. Het dynamische duo, dat eerder al succes boekte met hun hitnummer “Daradiyo”, heeft na een enorme vraag van het publiek besloten om samen de studio in te duiken voor deze sensationele release.

De bijbehorende videoclip op YouTube heeft ook al de harten van duizenden fans veroverd.

De indrukwekkende videoclip van “Sajanwa” neemt je mee op een culturele reis door Nederland en Guyana. De prachtige beelden van beide landen dragen bij aan de betoverende sfeer van het nummer. Het nummer is geproduceerd door het gerenommeerde Maha Productions uit Trinidad, terwijl de videoclip het resultaat is van de samenwerking tussen DSViDZ en Paltan Productions.

De artiesten hebben met “Sajanwa” de ambitie om de Surinaamse cultuur wereldwijd te vertegenwoordigen. De getalenteerde zanger belooft zijn fans nog veel meer verrassingen en samenwerkingen. Zoals hij zelf zegt: “Waar een wil is, is een weg.” 

Met zijn onvermoeibare toewijding aan zijn muzikale carrière lijkt het erop dat hij zijn dromen met succes zal blijven najagen. De wereld kan niet wachten om te zien welke nieuwe muzikale juweeltjes Sandesh Sewdien en Savita Singh in petto hebben voor hun trouwe fans. Met “Sajanwa” hebben ze opnieuw bewezen dat ze een onweerstaanbare chemie hebben als muzikale partners. Sandesh en Savita bedanken al hun fans voor de liefde die ze krijgen.  

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!