Aditya Roy Kapur is naar verluidt aan het daten met actrice Ananya Panday

Aditya Roy Kapur en Ananya Panday hebben onlangs de stad rood geverfd toen foto’s van de acteurs van hun Europese vakantie online opdoken. Vlak voordat zijn recente vakantiefoto’s met Ananya viraal gingen, had Aditya het over daten en relaties.

De acteur keerde onlangs samen met Ananya terug uit Europa, hoewel ze bij aankomst op de luchthaven van Mumbai apart werden gezien in paparazzi-video’s. Aditya was voor het laatst te zien in de serie The Night Manager 2 en in de film Gumraah. Hij speelde ook in de campagne ‘Vriendelijkheid is sexy’ van Bumble, waarin hij sprak over het belang van vriendelijkheid in een relatie. Aditya benadrukte het belang van empathisch en vriendelijk zijn. Hij zei: “Ik denk dat de kern van alles is om goed te zijn voor mensen om je heen en goed te zijn voor mensen met wie je een romantische relatie hebt.”

Sprekend over het belang van vriendelijkheid in relaties, zei hij: “Ik denk dat vriendelijkheid nooit uit de mode kan raken. Het is een van de intrinsieke dingen om te kunnen overleven in de samenleving – het vermogen om met andere mensen om te gaan, of het nu in een romantische relatie of vriendschap is of een andere, en in de kern moet je aardig zijn voor iedereen, vooral in romantische relaties.”

error: Kopiëren mag niet!