Acteur Neil Nitin Mukesh, kleinzoon van zanger Mukesh, deelt inzichten over 100e geboortedag legendarische zanger

Mukesh’s zoon Nitin Mukesh en Neil Nitin Mukesh organiseerden een mediabijeenkomst ter gelegenheid van 100e geboortedag van de legendarische zanger in Mumbai. 

Mukesh, uitgeroepen tot de ‘Voice of the Millennium’, werd in de jaren zestig beschouwd als een van de meest geprezen playbacksingers van de Hindi-filmindustrie. Terugkijkend zei Neil Nitin: “Helaas heb ik mijn grootvader nooit kunnen ontmoeten, maar ik heb dit altijd gezegd en geloof er ook echt in, hij is altijd bij ons en hij zal altijd bij ons blijven. Mijn vader voedde zijn kinderen op met de grootste liefde en respect, en ik denk niet dat ik hetzelfde zou krijgen als ik ergens anders geboren was, daarvoor ben ik hem en God echt dankbaar dat we deel uitmaken van deze familie.” 

Neil Nitin haalde zijn herinneringen op en zei: “In mijn jeugd had ik een hechte band met mijn grootmoeder, en via haar leerde ik mijn grootvader kennen. De leegte die ik in mijn jeugd voelde, omdat mijn grootvader er niet was, voel ik nu niet zo veel meer, omdat mijn vader heeft geprobeerd zijn muzikale nalatenschap levend te houden door middel van zijn liedjes.Ik ben echt nederig en vereerd om te zeggen dat er geen grotere zoon is dan mijn vader.” 

Neil deelde ook een onbekend verhaal over de naam van zijn vader en die van zijn eigen naam. Hij zei: “Mijn vader wilde regisseur worden, maar toen mijn grootvader stierf, begon hij te zingen om zijn herinnering levend te houden. Hij voegde zelfs de naam van zijn vader toe aan de zijne, en ik deed hetzelfde; Ik heb hun beide namen in mijn eigen naam toegevoegd.”

error: Kopiëren mag niet!