19-jarige jongen mishandelt zijn vriendin (20) te Menkendam

De politie van het bureau Latour heeft zaterdag 22 juli de 19-jarige R.D. op een adres te Menkendam in Paramaribo voor mishandeling van zijn vriendin opgespoord en aangehouden.

Zijn vriendin D.C. (20) had die dag aangifte tegen de jongen gedaan. Zij verlaarde tegenover de politie dat zij en de verdachte R.D. een relatie van zes maanden hadden en op die bewuste avond uit zouden gaan. Op een bepaald moment meldde R.D. haar, dat de afspraak niet doorging. Hierop vroeg de aangeefster om hem thuis te bezoeken. Bij aankomst op het woonadres van haar vriend raakten de twee in een woordenwisseling om een geldbedrag dat zij aan R.D. had geleend. 

Haar vriend werd boos en stuurde haar het huis uit, terwijl hij haar achterna ging. In de straat achter zijn woning bracht hij haar slagen toe op haar lichaam en klappen in het gezicht. Door haar geschreeuw kwamen de buren en een oom van R.D. naar buiten en haalden de twee uit elkaar om erger te voorkomen. De aangeefster heeft een zwelling aan een oog opgelopen en klaagde over lichaamspijnen. Na medisch te zijn behandeld werd zij heengezonden.

Na aanhouding is de verdachte ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. R.D. is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!