Man slaat neefje met stuk hout armfractuur vanwege onenigheid over plukken bladgroenten

De politie van het bureau Livorno heeft de verdachte M.R. (43) woensdag 19 juli op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. De man had die dag zijn neefje D.W. met een stuk hout bewerkt, waarbij het neefje een armfractuur opliep. 

De jongeman en zijn oom kregen onenigheid over het plukken van bladgroenten, waarbij de oom op een bepaald moment een stuk hout pakte en D.W. slagen toebracht aan een arm. Het slachtoffer zag kans weg te rennen en ging naar het politiebureau om aangifte tegen zijn oom te doen.

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen, dat D.W. en zijn oom op één erf woonachtig zijn, waar M.R. groenten heeft geplant. Toen het slachtoffer zou koken, merkte hij dat de bladgroenten niet voldoende waren. Hij ging naar de woning van zijn oom waar hij op dat gedeelte van het perceel meer bladgroenten plukte. De man, die dit opmerkte, stapte toen op zijn neefje af en vroeg hem te stoppen waarmee hij bezig was. De jongeman gaf daaraan geen gehoor, waardoor zijn oom boos werd, een stuk hout pakte en zijn neefje slagen daarmee heeft toegebracht aan een arm. 

Het slachtoffer zag kans weg te rennen en kon erger voorkomen. D.W. is voor verdere medische behandeling verwezen naar een orthopeed.

De oom werd opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte M.R. door de politie in verzekering gesteld, zo meldt het Korps Politie Suriname zondag 23 juli.

error: Kopiëren mag niet!