Republikeinen proberen Biden af te zetten na beschuldigingen van omkoping

De corruptiesaga van de familie Biden gaat door. Nadat donderdag een niet-geclassificeerd FBI-document was vrijgegeven over de vermeende betrokkenheid van Joe Biden bij een internationaal omkopingsschema, begonnen de Republikeinen onmiddellijk uit te halen naar de Amerikaanse president, waarbij sommigen opriepen tot zijn afzetting.

Het FD-1023-formulier beschrijft hoe Joe Biden, samen met zijn zoon Hunter, de CEO van Burisma, Mykola Zlochevsky, “dwong” hen miljoenen dollars te betalen in ruil voor hun hulp bij het ontslaan van de Oekraïense aanklager die onderzoek deed naar het bedrijf.

Bovendien suggereren sommige Republikeinen dat Joe Biden, naast omkoping, zich schuldig maakt aan afpersing en verraad en gecompromitteerd is door de Oekraïense regering, waardoor hij hun voorbeeld volgt.

Democraten hebben al deze beschuldigingen niets meer dan onwaar genoemd, waarbij de woordvoerder van het Witte Huis Oversight and Investigations, Ian Sams, zei dat congresrepublikeinen ogenschijnlijk “schaamteloze, oneerlijke politiek spelen” en gewoon proberen “zowel het publiek als de pers te misleiden”.

Trump zou onmiddellijk worden gelyncht voor een fractie van wat Biden deed

error: Kopiëren mag niet!