“Boyke” (59) opgepakt voor mishandeling schoonzus en haar dochter

De politie van het bureau Latour heeft de verdachte A.N. (59), alias “Boyke”, na een aantal keren te hebben ontboden, op woensdag 18 juli, nadat hij zich uiteindelijk bij de politie van Latour meldde, meteen aangehouden.

De twee aangeefsters, A.S. (23) en haar moeder A.G. (52), hadden in juni aangifte tegen deze verdachte gedaan bij de politie van mishandeling en vernieling. 

Uit het voorlopig onderzoek van de agenten is naar voren gekomen, dat A.G. haar voertuig op de berm voor haar woning had geparkeerd. Op een gegeven ogenblik reed A.N. voorbij en stopte voor de inrit van de woning van zijn schoonzus. Hij ging behoorlijk tekeer, pakte zijn mobiele telefoon en belde zijn broer op die op dat moment niet thuis was. Zijn nichtje A.S. en haar moeder wenden zich tot de verdachte, waarbij het nichtje haar oom vroeg waarom hij haar moeder uitschold. Dit viel niet in goede aarde bij de man die zijn nichtje duwde. 

De moeder die er tussen kwam werd flink aan haar haren getrokken en in elkaar geslagen en getrapt. Haar dochter probeerde de twee uit elkaar te halen, maar werd daarbij door haar oom in haar gezicht geklapt. Een neefje kwam er tussen en kon erger voorkomen. Na de mishandeling verliet A.N. de plek. 

Beide vrouwen hielden schaafwonden aan hun lichaam over en zijn medisch behandeld in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De verdachte werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!