Man (22) verdacht van beroving bejaarde vrouw te Geyersvlijt

De 22-jarige verdachte E.W. is maandag 17 juli door de Recherche van Regio Paramaribo aangehouden, na te zijn ontboden en zich te hebben aangemeld bij de politie, zo meldt het Korps Politie Suriname.

E.W. wordt ervan verdacht een bejaarde vrouw op vrijdag 23 juni op haar woonadres in het ressort Geyersvlijt van haar gouden halsketting te hebben beroofd. Het slachtoffer deed van deze beroving diezelfde dag aangifte bij de politie van het bureau Geyersvlijt. Volgens de vrouw was zij bezig met schoonmaakwerkzaamheden aan de straatzijde van haar woning, toen zij plotseling werd benaderd door een man die op zoek was naar een straat in het ressort. Terwijl zij bezig was de man uit te leggen, rukte hij haar halsketting weg en maakte zich vevolgens uit de voeten. 

Het onderzoek in deze zaak werd vervolgens overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo.

Na uitgewerkte informatie kwam er een voertuig in beeld dat op naam staat van de moeder van de verdachte E.W. Het adres van de vrouw werd aangedaan, die tegen de politie zei niets af te weten van de beroving. Haar zoon E.W., die ook gebruikmaakt van haar voertuig, werd toen door de politie ontboden. 

Na te zijn aangehouden werd hij voorgeleid en heeft de politie geconstateerd dat E.W. op die bewuste dag met twee andere vrienden naar het ressort was gereden. De halsketting is nog niet terecht. 

Aan de aanhouding van zijn twee voortvluchtige kompanen wordt gewerkt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte E.W. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!