Bromfietser na aanrijding te Ingikonde in kritieke toestand in AZP opgenomen

De bromfietser N.A. is na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een personenauto te Ingikondre ter hoogte van km 126, in het district Coronie op zaterdag 15 juli, in kritieke toestand opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De politie van het bureau Coronie ging na de melding van de aanrijding naar de locatie voor onderzoek. De agenten constateerden bij aankomst dat beide bestuurders in tegengestelde richting over de weg reden. Op een bepaald moment moet de bromfietser door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van de autobestuurder zijn gekomen met als gevolg de aanrijding.

N.A. die niet aanspreekbaar was, werd met de ambulance van Coronie afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum (MMC). Hij werd vervolgens vanwege de aard van de opgelopen letsels overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academsich Ziekenhuis Paramaribo.

Zowel de voertuigen als het rijbewijs van de automobilist zijn hangende het onderzoek door de politie van Coronie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!