Robinhood blijft landskampioen van

SurinameRobinhood is vrijdagavond opnieuw kampioen van Suriname geworden. De titelverdediger had slechts een gelijkspel nodig tegen Broki om de titel te behouden en won de wedstrijd in het Franklin Essed stadion met 2-0.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar de kampioen was beter in het omschakelen en afmaken van kansen.

Robinhood en topscorer van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), Shaquille Caïro, scoorden beide doelpunten van de wedstrijd. Hij benutte een strafschop in de 37e minuut en verschalkte de doelman met een vrije trap in de 71e minuut.

Met nog twee wedstrijden te spelen in de SVB 1e divisie is Robinhood met 54 punten uit 22 wedstrijden niet meer in te halen. Het team is voor de 26e keer kampioen geworden.