De kracht van het manifesteren

Onlangs heeft de vicepresident aangegeven, dat hij zijn koningschap in zijn dromen al zag aankomen. Heeft hij zijn realiteit dan gemanifesteerd? Tegenwoordig wordt de term “manifestatie” vaker gebruikt onder de jeugdigen op social media platforms zoals Instagram, Facebook en TikTok. Deze social media term wordt middels liedjes, tiktoks en motivational speeches over en weer gebruikt. Maar wat is manifesteren nou eigenlijk en hoe kan jij dat ook doen?

Manifestatie is het proces van het concreet maken van gedachten, wensen en doelen. Het is de kracht die ons in staat stelt om onze dromen en verlangens naar werkelijkheid te brengen. Het belangrijkste bij het manifesteren is het geloven dat je de gemanifesteerde wens al heb bereikt. Als je bijvoorbeeld graag een nieuwe auto wilt, moet je jezelf helemaal inbeelden dat jij dezelfde auto al in bezit hebt en die aan het rijden bent. 

Op TikTok kom je ook jongeren tegen die hun succesverhaal te danken hebben aan het proces van manifesteren. Eén daarvan is de in Amerika woonachtige R., die van Surinaamse afkomst is. Hij inspireert middels zijn TikTok video’s Surinaamse jeugdigen met zijn vooruitstrevende denkwijze, wat hij te danken heeft aan manifestatie technieken.

Goed praten over jezelf, een schone energie hebben, een goed hart en een schone omgeving behouden zijn enkele van zijn adviezen. De kracht van manifestatie is gebaseerd op wat we denken en voelen. Het manifesteren vereist ook dat we in actie komen en stappen ondernemen om ons doel te bereiken en vertrouwen te hebben in het manifestatieproces. 

SD

error: Kopiëren mag niet!