“Jee Le Zaraa” Priyanka Chopra’s vermeende walk-out laat de film in troebel water achter

Uit diverse berichten kwamen we erachter, dat Katrina Kaif nog steeds deel uitmaakt van Jee Le Zaraa, maar nu lijkt het erop dat het project vertraging oploopt. Na Dil Chahta Hai en Zindagi Na Milegi Dobara keek de enorme fanbase reikhalzend uit naar een nieuwe Farhan Akhtar-film die zou gaan over meisjesvriendschap en meer.

Ook voor Jee Le Zaraa, de drie hoofdrolspelers – Priyanka Chopra, Alia Bhatt en Katrina Kaif, de regisseur zelf, en het script was alles in orde, maar het lijkt erop dat het project al op de rem stond ​​voordat het kon beginnen.

Onlangs zijn er berichten verschenen, dat Priyanka het project heeft verlaten, wat een reden geeft voor het schema van haar Citadel 2.  En nu ze weg was van het project, waren er speculaties dat Katrina ook van plan was om afscheid te nemen. Hoewel dat niet waar is, lijkt het er nog steeds op dat de makers van plan zijn het uit te stellen.

Een bron dichtbij de productie-eenheid van Jee Le Zaraa vertelde in een interview: “Priyanka (Chopra) was niet in staat om de opnamedata in 2023 vast te leggen vanwege haar verplichtingen in Hollywood, en ze vroeg Farhan of ze volgend jaar voor Jee Le Zaraa konden filmen. Hoewel Farhan het prima vond, is Alia Bhatt al vastbesloten om in 2024 te fotograferen voor Ramayana en Baiju Bawra, dus het is niet gelukt. Het is waar en een zeer ongelukkige ontwikkeling dat pc de film niet langer kan maken, maar er is geen kwaad bloed tussen haar en het team.” 

We wachten op de officiële update van het team.

error: Kopiëren mag niet!