Tom Cruise spreekt Hindi als een pro bij promotie van “Mission Impossible-franchise”

Tom Cruise is een van de meest succesvolle acteurs ter wereld, met een enorme schare fans. De acteur is momenteel druk bezig met het promoten van zijn aankomende film Mission Impossible Dead Reckoning Part One, en zijn video’s daarvan gaan als een gek viraal onder fans online.

Op naar de reeks nieuwe evenementen, probeerde Tom in het Hindi te spreken tijdens een van zijn recente interviews, en zijn Desi-fans op Twitter krijgen een inzinking als ze ernaar kijken. Cruise is een van de best betaalde acteurs ter wereld en heeft meer dan 10 miljoen volgers op Instagram. Tijdens zijn vier decennia lange carrière heeft de acteur prijzenswaardig werk verricht in Hollywood, waaronder films als Collateral, Edge Of Tomorrow, Top Gun en de MI-franchise.

Tom Cruise voegt eraan toe tijdens zijn interview: “Als je wilt dat ik in het Hindi met je spreek, dan zal ik dat doen. Laten we het proberen.”  Hij zei: ‘Namaste.  Aap kaise hain (Hoe gaat het).”  En raad eens, de Mission Impossible Dead Reckoning Part One-acteur heeft het Hindi-accent helemaal onder de knie.

error: Kopiëren mag niet!